MacBook Air лаптоп

MacBook Air лаптоп - по-добра графика, повече пространство. И въпреки това най-тънкия лаптоп.

MacBook Air все още е ултратънък, ултрапреносим и ултра различен от всичко останало. Въпреки малките си размери има място да се добавят още толкова много неща - до 1.5TB SSD памет, 1.6GHz Dual-Core Intel Core i5 процесор, до 16GB RAM памет и много екстри за всекидневните задачи.

Но кое е това, което прави MacBook Air толкова тънък?

Той е почти толкова тънък, колкото пръста ви. Въпреки това е с 13 инчов дисплей, клавиатура в пълен размер, както и голям Multi – Touch тракпад. Той е несравнимо портативен – без компромиси.Видеокартата Intel UHD Graphics 617 допринася за изумителното, високоскоростно представяне на графиката. Благодарение на това графичните приложения сега работят много по-бързо.

SSD памет - много пространство за вашите снимки, филми, документи – всичко, което желаете и от което се нуждаете. MacBook Air може да бъде с до 1.5TB SSD памет.

Retina Display

С резолюция 2560 на 1600 за над 4 милиона пиксела, резултатите са смайващи! Снимите преминават на следващо ниво по детайлност и реалистичност. Текстовете са са толкова ясни, че ще имате усещането все едно четете документ. Цветовете са обогатени с 48% повече от предходния модел така, че ще виждате всички по-наситено. Дисплея е уголемен и рамката е намалена с 50%. Фокусът пада върху екрана и ще се влюбите в това, което виждате.

 MacBook Air предоставя и всички предимства от света на безжичната интернет свързаност. Свят в който 802.11ac Wi-Fi е толкова бърз и винаги налице, че можете да живеете изцяло свободно – купувате и наемате филми онлайн, печатате през безична свързаност, споделяте и съхранявате файлове в уеб.

Поведението на MacBook Air е впечатляващо, благодарение на 1.6GHz Dual-Core Intel Core i5 8th gen. процесор. Този чип е специално конструиран за да съвпадне с компактните размери на MacBook Air. Новата LPDDR3 RAM заедно с всичко останало дава много добри показатели за скорост и памет на лаптопа.
 
Не на последно място MacBook Air включва и 720p FaceTime HD вградена камера, така интелигентно приложена, че трудно ще разберете, че изобщо е там.

MacBook Air е оборудван с два USB-C порта и 3,5мм жак за слушаки.Изумително всичко необходимо в изумително тънък размер. Вземете своя MacBook Air лаптоп.