Начало Macbook Air лаптоп

Новият MacBook Air лаптоп. По-добра графика. Повече пространство. И въпреки това най-тънкия лаптоп.

Новият MacBook Air все още е ултратънък, ултрапреносим и ултра различен от всичко останало. Въпреки малките си размери има място да се добавят още толкова много неща - до 1.5TB SSD, 1.6GHz Dual-Core Intel Core i5 процесор и много екстри за всекидневните задачи.

Но кое е това, което прави MacBook Air толкова тънък?

Той е почти толкова тънък, колкото пръста ви. Въпреки това е с 13 инчов Retina дисплей, клавиатура в пълен размер, както и голям Multi – Touch тракпад. Той е несравнимо портативен – без компромиси.

Видеокартата Intel UHD Graphics 617 допринася за изумителното, високоскоростно представяне на графиката. Благодарение на това графичните приложения сега работят много по-бързо.

SSD диск - много пространство за вашите снимки, филми, документи – всичко, което желаете и от което се нуждаете. MacBook Air може да бъде с до 1.5TB SSD диск.

MacBook Air предоставя и всички предимства от света на безжичната интернет свързаност. Свят в който 802.11ac Wi-Fi е толкова бърз и винаги налице, че можете да живеете изцяло свободно – купувате и наемате филми онлайн, печатате през безична свързаност, споделяте и съхранявате файлове в уеб.

Поведението на MacBook Air е впечатляващо, благодарение на 1.6GHz Dual-Core Intel Core i5 процесора. Този чип е специално конструиран за да съвпадне с компактните размери на MacBook Air. Новата LPDDR3 RAM заедно с всичко останало дава много добри показатели за скорост и памет на лаптопа.
 
Не на последно място MacBook Air включва и 720p FaceTime HD вградена камера, така интелигентно приложена, че трудно ще разберете, че изобщо е там.

MacBook Air е оборудван с два USB-C порта, които се използват зз зареждане или включване на други външни устройства, като допълнителен дисплей например. Има и 3.5мм жак за слушалки.

Изумително всичко необходимо в изумително тънък размер. Вземете своя MacBook Air лаптоп.

  

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!