Предимства от NovMac

NovMac се стреми да предложи максимално обслужване на всички свои клиенти. Основната ни цел е потребителите да намерят това, което търсят, да получат професионален съвет преди, по време или след покупката, и да останат доволни. За да зарадваме клиентите си още повече, ние предлагаме и следните предимства:

 

  Ценова защита

Ако сте поръчали продукт през нашият уеб сайт, в рамките на следващите 7 дни при настъпила промяна в цената, ние Ви предоставяме по-изгодните за Вас условия. Така винаги ще получите по-добра цена.

 

  Експресна доставка

Нашето желание е продуктите, които сте избрали, да достигнат възможно най-бързо до Вашите ръце. Стоки налични на склад в София, ще бъдат доставени в рамките на 1 работен ден до Ваш адрес. Ние извършваме доставки в цялата страна независимо къде се намирате. Поръчките се доставят от понеделник до събота.

Всички разходи за доставка са за сметка на потребителя и се заплащат предварително според избраният метод за поръчка. Изключение правят продуктите с упомената “Безплатна доставка“, която е за сметка на NovMac и не се начислява към дължимата сума.

 

  Купете на изплащане

Изберете и купете стоки на изплащане онлайн. За да кандидатствате за кредит е необходимо да попълните данните в поръчката. Консултант на БНП Париба ще се свърже с Вас по телефона за проучване и становище по искането. При одобрение ще получите договора за подпис по куриер. Всичко става бързо и лесно.

 

  Лоялна програма

На нашите лоялни клиенти, ние предоставяме допълнителни отстъпки и бонуси. Отстъпките са обвързани с оборота от предишните Ви покупки. Промоционалните условия (намалена промо цена на продуктите) не могат да бъдат комбинирани с друг вид отстъпки. Предоставят се по-изгодните за клиента условия.

 

  Бизнес клиенти

На своите бизнес клиенти, NovMac предоставя изгодни условия и бързи доставки. Поръчките се обработват с предимство. Също така предоставяме и опции за отложено плащане на поръчки.

 

  Apple Authorised Reseller

Всички продукти предлагани от NovMac са оригинални и с гарантиран произход. Гаранционното обслужване се поема от оторизиран за целта сервиз на Apple.

 

Ако се колебаете или имате нужда от съдействие при избора на продукт, ние с радост ще Ви съдействаме!

Екипът на NovMac е на Ваше разположение!

keyboard_arrow_up