Кой е Вашият Мас?

Преносим или настолен, вижте изброените по-долу варианти и ще намерите най-доброто за Вас решение!

Преносими компютри (Лаптопи)

MacBook MacBook

Ноутбука, в който ще се влюбите!

MacBook е с 12-инчов ретина дисплей, изключително производителен Intel Core M процесор и батерия с голям капацитет. Неговите клавиатура и Trackpad са създадени по изцяло нова технология.

MacBook Air MacBook Air

Най-тънкият преносим компютър в света

Новият MacBook Air е удивително тънък и тежи само 1,35 кг. Това е нов стандарт в света на преносимите компютри. Удивително, но е факт – 13,3-инчов дисплей и стандартен размер клавиатура. Той разполага с всички най-нови технологии за безжичната връзка. MacBook Air е създаден за съвременна комуникация.

MacBook Pro MacBook Pro

Елегантен и мощен

Без значение дали ще изберете 13 или 15-инчов модел, MacBook Pro е възхитителен! Предлага много нови възможности, който го правят още по-възхитителен от преди! 64-битов Intel процесор и съвременна графична архитектура. Страхотен алуминиев диззайн. Все едно, че носите книга с твърди корици. В същото време достатъчно мощен за да можете да правите всичко с невероятна лекота.

MacBook Pro 15” Retina Display MacBook Pro 15” Retina Display

Лаптоп с революционен дисплей

Ретина дисплей с 5,1 милиона пиксела! Ярки цветове, които правят всичко което виждате на екрана изключително жизнено и детайлно. MacBook Pro 15” Retina Display е с най-високата резолюция дисплей в света! С Intel Quad-Core i7 процесор и флаш архитектура. Лаптоп, с който имате възможността да направите невероятни неща!


Настолни компютри

iMac iMac

Той е "всичко в едно"

Красота и интелект съчетани в компактен оригинален дизайн. iMac обединява всички компоненти на високоскоростния компютър в елегантен тънък корпус. Изберете между 21,5 и 27-инчов широкоекранен дисплей (с опция за 4К дисплей). Всеки модел разполага с вградена безжична връзка и Mac OS X El Capitan. Достатъчно е само да го разопаковате.

Mac Pro Mac Pro

Най-бързият Mac

Новият Mac Pro е с уникален дизайн. Притежава 12 ядрена процесорна мощност в стандартната си конфигурация. Новият процесор Intel Xeon E5 работи с невероятна скорост. Към него може да включите и 27-инчови Apple Thunderbolt дисплеи. Трудно е да си представите всички възможни конфигурации с Mac Pro.

Mac Mini Mac Mini

Малък и красив

Мъничък, но мощен и достатъчно евтин. Благодарение на дългогодишния си опит Apple създава Mac mini. В 7.7 инчов квадратен корпус е вграден модерен Intel Core i5 процесор. Само включете монитор, клавиатура и мишка (или тракпад) – Mac mini ще направи останалото. Това е най-достъпния начин да имаш Mac.

iPad Mini iPad Mini Retina Display

Всичко необходимо в мини размер!

iPad mini Retina Display - всичко което обичате в iPad в по-малък размер, който се събира в ръката Ви! iPad mini Retina Display е тънък и невероятно лек. С красив 7.9-инчов ретина дисплей с резолюция 2048х1536p, на който виждате всичко кристално ясно на екрана.

iPad iPad Air

Едно невероятно изживяване

iPad Air таблет е преносимо устройство, с което можете да гледате видео, слушате музика, сърфирате в Интернет, организирате контактите си, организирате ежедневието си, записвате бележки и др. iPad Air е с 9.7 инча тъч-скрийн дисплей, безжична мрежова свързаност и тегло от само 469 грама за базовия модел.

Затруднявате се с избора? Потърсете ни на 02/ 439 09 93 или ни пишете на sales@novmac.com

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!