За нас

Всички добре познавате марката Apple. Това е световно наложила се марка, предлагаща продукти както за професионалисти, така и за любители - лаптопи, настолни компютри, таблети, мобилни телефони, смарт часовници и много аксесоари. Всеки ще намери подходящ за нуждите си продукт. А ние сме на Ваше разположение за да Ви го доставим. 

 

NovMac - Вашето място за Apple продукти над 10 години

Идеята за НовМак възникна през 2008 г. като проект. Самите ние използвахме изключително Apple Mac и водени от желанието да създадем по-добро място за потребителите и феновете на Apple, решихме да реализираме проекта като създадем NovMac.

 

Оторизиран Apple риселър от 2008г.

През 2008 г. получихме оторизация за Apple Authorised Reseller. Стартирахме с малка секция в уеб сайта на фирмата (www.exsisto.bg), където бяха представени в списък като ценова листа цените на Apple продуктите. Интересът на посетители и потребителите на Apple техника започна да нараства (след 2001 г. потребителите на Apple компютри се брояха на пръсти, а Apple продуктите бяха само за т.нар. “Заклети” фенове) и с цел тяхното по-добро обслужване създадохме NovMac.com. Уеб сайта стартира през 2009 г и веднага спечели наградата на нашата браншова организация - Българската Уеб Асоциация в категория Онлайн търговия.

 

Специално обслужване за бизнес клиенти.

Избора на Apple продукти не е ценово оптималният избор, нашият опит и практика с използването на настолни (първоначално) Apple компютри и в последствие преносими ни увери, че този избор неминуемо ще бъде осъзнат като по-добрия и от по-голям брой професионалисти. 

 

Професионална консултация при избор на Apple продукти и аксесоари.

Винаги сме смятали, че Apple потребителите са специални и изключително компетентни, колкото и прозрачно да са таргетирани продуктите. Нашият опит с всеки един от продуктите в ежедневната ни дейност създава възможността да посъветваме и препоръчаме на нашите клиенти подходящия в момента продукт според тяхните нужди и бюджет, а не рядко и цялостно решение което да бъде използвано в продължение на години.

 

Съдействие при гаранционно и следгаранционно събитие.

Apple продуктите са с изключително добро гаранционно покритие и обслужване, а нашият екип и опит позволява да представим Вашите затруднения и проблеми при нужда от гаранционно обслужване или да предложим лесно и бързо решение в случай, че гаранционният период е изтекъл и Вие срещнете затруднение с продукта закупен от нас.

 

Индивидуални конфигурации за MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac Pro, iMac Pro, Mac Mini (CTO модели).

Apple продуктите сами по себе си са насочени към индивидуалисти, личности и професионалисти с подчертани предпочитания и нужди. Ние бяхме първите, които предложиха по достъпен начин възможността всеки наш клиент да конфигурира и персонализира своя Apple Mac според нуждите си, като създаде индивидуална конфигурация. Индивидуалните конфигурации се произвежда изключително и само според конкретната спецификация / избор от опции на нашите клиенти, конкретно за тяхната поръчка за това и сме ги нарекли индивидуални конфигурации.

 

Безплатни обяви от потребители за употребявани Apple продукти.

Apple продуктите са не само популярни поради техните страхотни възможности, но поради това, че те имат изключителна добра стойност при продажба след време като употребявани. С цел да създадем удобство за Вас, нашите клиенти създадохме секция, където Вашите използвани Apple продукти да намерят своя нов притежател. Публикуването на обява е лесно и удобно.

 

Изборът на продукт невинаги е лесен. Има много неща, които трябва да вземете предвид, когато избирате било то лаптоп или десктоп машина - натоварване, програми, съвместимост и други. За да направите правилния избор, нашите консултанти са на Ваше разположение. С натрупания през годините опит, те са достатъчно компетентни, за да Ви предложат най-добрата конфигурация.

Ще се радваме да бъдете част от нашите доволни клиенти, ще Ви очакваме на NovMac.com!

keyboard_arrow_up