Кандидатствайте за кредит към БНП Париба онлайн

Купи на лизинг онлайн с БНП ПАРИБА в три лесни стъпки, където и да си!

За да кандидатствате за кредит е необходимо да имате навършени 18 години и сумата на кредита да е в размер до 5000,00 лева.

След като изберете продукт подходящ за Вашите нужди, го добавете във Вашата количка. Ако желаете можете да продължите да пазарувате и да добавите други продукти.

При оформяне на поръчка, от методите за плащане избирате метод на плащане “Изплащане с БНП Париба"

В колона “Оскъпяване” можете да видите с каква сума се оскъпява сумата на Вашият кредит при съответен период на изплащане.

Всички задължителни полета са обозначени със *. Можете да копирате данните от профила си в заявлението за кредит. При необходимост можете да промените тези данни.

Полетата “Първоначална вноска”, “Сума на кредита” , “Брой вноски” и “Месечна вноска” се попълват автоматично със зададените от Вас параметри в кредитният калкулатор.

При желание да заплатите първоначална вноска, въведете нейната сума в полето “Първоначална вноска” и кредитния калкулатор автоматично ще преизчисли размера на кредита и на месечните вноски.

Преди да завършите Вашата поръчка и да подадете заявление за кандидатстване за кредит, молим да прегледате условията за кандидатстване. Необходимо е да приемете тези условия за да можете успешно да изпратите Вашата заявка.

При успешно завършена поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и на въведените от Вас данни в поръчката.

Детайлите на Вашата поръчка, както и нейният статус, са достъпни за Вас в потребителския Ви профил в уеб сайта.

keyboard_arrow_up