Начало Кандидатствайте за кредит към БНП Париба онлайн

Купи на лизинг онлайн с БНП ПАРИБА в три лесни стъпки, където и да си!

 

За да кандидатствате за кредит е необходимо да имате навършени 18 години и сумата на кредита да е в размер до 5000,00 лева.

 

 

След като изберете продукт подходящ за Вашите нужди, при кликване на бутона “Купи с JetCredit” продуктът се запазва във Вашата количка. Ако желаете можете да продължите да пазарувате и да добавите други продукти.

 

 

 

С помощта на кредитните калкулатори, които са достъпни при всеки продукт, можете да пресметнете в какъв размер ще е Вашата месечна вноска в зависимост от избраният период на изплащане /брой вноски/. 

 

В колона “Оскъпяване” можете да видите с каква сума се оскъпява сумата на Вашият кредит при съответен период на изплащане.

Всички задължителни полета са обозначени със *. Тъй като сте въвели имейл във формата за регистрация, както и Име и ЕГН в данните за фактура, системата автоматично въвежда тези данни във Вашето заявление за кредит. При необходимост можете да промените тези данни.

Полетата “Сума на кредита” , “Брой вноски” и “Месечна вноска” се попълват автоматично със зададените от Вас параметри в кредитният калкулатор.

Преди да завършите Вашата поръчка и да подадете заявление за кандидатстване за кредит, молим да прегледате условията за кандидатстване. Необходимо е да приемете тези условия за да можете успешно да изпратите Вашата заявка.

При успешно завършена поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и на въведените от Вас данни в поръчката.

Детайлите на Вашата поръчка, както и нейният статус, са достъпни за Вас по всяко време в потребителския Ви профил в уеб сайта.

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!