Начало Кандидатствайте за кредит към БНП Париба онлайн

Купи на лизинг онлайн с БНП ПАРИБА в три лесни стъпки, където и да си!

 

За да кандидатствате за кредит е необходимо да имате навършени 18 години и сумата на кредита да е в размер до 5000,00 лева.

 

 

След като изберете продукт подходящ за Вашите нужди, при кликване на бутона “Купи на изплащане” продуктът се запазва във Вашата количка. Ако желаете можете да продължите да пазарувате и да добавите други продукти.

 

 

 

С помощта на кредитните калкулатори, които са достъпни при всеки продукт, можете да пресметнете в какъв размер ще е Вашата месечна вноска в зависимост от избраният период на изплащане /брой вноски/. 

 

В колона “Оскъпяване” можете да видите с каква сума се оскъпява сумата на Вашият кредит при съответен период на изплащане.

Всички задължителни полета са обозначени със *. Тъй като сте въвели имейл във формата за регистрация, както и Име и ЕГН в данните за фактура, системата автоматично въвежда тези данни във Вашето заявление за кредит. При необходимост можете да промените тези данни.

Полетата “Сума на кредита” , “Брой вноски” и “Месечна вноска” се попълват автоматично със зададените от Вас параметри в кредитният калкулатор.

Преди да завършите Вашата поръчка и да подадете заявление за кандидатстване за кредит, молим да прегледате условията за кандидатстване. Необходимо е да приемете тези условия за да можете успешно да изпратите Вашата заявка.

При успешно завършена поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и на въведените от Вас данни в поръчката.

Детайлите на Вашата поръчка, както и нейният статус, са достъпни за Вас по всяко време в потребителския Ви профил в уеб сайта.

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!