MacBook Pro лаптоп

За да направиш нещо наистина различно, трябва да подходиш по наистина различен начин. Дизайнерите и инженерите на Apple работят съвместно по всеки етап от развитието. В сътрудничеството се крие успеха на иновацията. И точно по този начин е създаден новият лаптоп MacBook Pro – революцията на преносимите компютри.

До сега всички лаптопи са изработвани по един и същи начин – асемблиране на много части, до създаването на една сложна машинна съвкупност. Но веднъж щом добавиш всички необходими части, обърнеш внимание на размера, теглото, сложността - стигаш до провал. Решението на подобен проблем изисква повече от радикална промяна. Изисква пробив.

При създаването на MacBook Pro дизайнерите и инженерите изобретиха устройство, при което многото части са заменени с една единствена. Тази една част се нарича unibody – “безшевна” обвивка, изработена от едно цяло парче алуминий.

Разбира се създаването на една единствена част има и своите предизвикателства. Когато имаш много части, всяка от тях изпълнява своята задача. Когато обаче имаш само една част, която е отговорна за много функции, е от критично значение тя да е изработена абсолютно прецизно до последния микрон. Всеки път, милиони бройки! Има само един начин да се постигне подобна прецизност – изработката на “unibody” от цяло парче алуминий, използвайки нумеричен компютърен контрол или CNC машини – от типа използвани в самолетната индустрия за построяването на компоненти за бойни самолети.

Веднага щом хванете новия 13 или 15 инчов MacBook Pro усещате разликата. Цялата обвивка е тънка и лека. Изглежда полирана и изтънчена.

Погледнете към дисплея и ще видите веднага друга голяма разлика. Стъкло! От край до край стъклен дисплей е част от структурата на Retina дисплея под стъклото.

Тракпад-а на MacBook Pro няма бутон, самият тракпад е бутон! Това означава че имате повече място за движение по него, за кликове във всички посоки! Дизайнерите и инженери на Apple влагат безброй часове във внимателното обмисляне на детайли, като чувствителност, колко точно натиск ще е достатъчен за да се реализира клик, аудио реакция, или какъв звук да издава компютъра при успешен трик и т.н

И това е само хардуера. Софтуерните инженери също имат голям принос към развитието на тракпада, прилагайки Multi-Touch жестовете, като “щипването”, завъртането, както и добавянето на новия жест с четири пръста. Резултата от общите усилия е най-големия, най-интелигентния и ергономичен тракпад, изобретяван до момента и прилаган на MacBook Pro.

MacBook Pro

Съвкупността от електроника и механичен дизайн прави MacBook Pro иновативен не само отвън, но и под опаковката. Вътрешната архитектура също е цялостно обновена. Не трябва да се пропуска и новата видеокарта! Повечето преносими компютри жертват графичното представяне, за да спестят живота на батерията. Новия MacBook Pro предлага най-доброто и от двата свята.

Изработен от рециклиращи се алуминий и стъкло, с контрол по време на изработката и пакетирането - MacBook Pro е по-зелен и в тон с екологичните изисквания от всякога.

Само Apple може да произведе такъв лаптоп. Хардуер и софтуер, дизайн и инженеринг. От най – малкия детайл до най-големия инженерингов пробив, MacBook Pro представя следващото поколение преносими компютри.

Изберете сами своя MacBook Pro лаптоп или се свържете с нас за да Ви консултираме в избора на MacBook Pro лаптоп.