MacBook Pro 14" с Apple M1 Pro Chip с 8-Core CPU и 14-Core GPU, 16GB, 512GB SSD Silver, Intl. Engl. клавиатура

mkgr3ze/a - Октомври 2021
Цена: 4299.00 лв. 4575.00 лв.
По заявка info

Продуктът не е наличен. Може да бъде доставен по заявка, т.е. на база Ваша поръчка. Възможно е да изискаме авансово плащане / капаро.

Срокът за доставка обикновено е 20-60 дни. Срокът за доставка е ориентировъчен и зависи от производителя и доставките. Не можем да се ангажираме с точна дата за изпълнение на поръчката.

Детайли за продукта

  • Размер на екрана Размер на екрана:  14"
  • Процесор Процесор:  Apple M1 Pro
  • Рам памет Рам памет:  16GB
  • Обем диск Обем диск:  512GB SSD
  • Видео карта Видео карта:  14-Core GPU
  • Тип клавиатура Тип клавиатура:  International
  • Цвят Цвят:  Silver
  • Анонсиран Анонсиран:  Октомври 2021

Новите модели MacBook Pro 13" идват с второ поколение процесори, специално проектирани за Mac - Apple M2.

Apple M2 съдържа и най-бързата интегрирана графика в света! Било то гледане на 4К видео или рендиране на 3D проект, MacBook Pro няма затруднения!

С невероятен 13.3-инчов Retina дисплей с IPS технология и резолюция 2560-на-1600 пиксела при 227 пиксела за инч с поддръжка на милиони цветове и яркост до 500 нита, MacBook Pro 13" са оборудвани и с уникално бърза памет с капацитет 8GB (или до 24GB къстъм конфигурация). Можете да избирате SSD дискове с капацитет до 2TB! Новите модели MacBook Pro 13" са с Backlit Magic Keyboard, която създава уникално удобство при писане!

Новите модели MacBook Pro са с интегриран Touch ID сензор за разчитане на пръстов отпечатък позволяващ удобен начин за сигурен достъп до данните. Оборудвани са с два броя модерни и бързи Thunderbolt 4 / USB 4 порта, позволяващи зареждане и едновременна работа с много различни периферни устройства, външни монитори, камери и други.

Всички Apple продукти предлагани от NovMak.com имат стандартна международна гаранция и подлежат на гаранционно обслужване от Apple Authorized Service Provider (официални сервизни центрове на Apple).

Покажи още

Индивидуална конфигурация

Apple M1 Pro чип

Apple M1 Max чип

Памет при M1 Pro чип

Памет при M1 Max чип

SSD

Power adapter

Layout на клавиатура

USB-C адаптери

Външна клавиатура

Мишка

Software

keyboard_arrow_up