Данни за контакт с продавача

  • Тип:  Продавам
  • Категория:  MacBook Pro
  • Лице за контакт:  Рафи
  • Телефонен номер:  +359 885004481
  • Е-мейл адрес:  rafi.hov@gmail.com
  • Начин на предаване:  Изпращане с куриер, Лично предаване
  • Публикувана на:  9/8/2013, 12:00:00 AM

Macbook Pro 15.4 Retina Mid 2012

Реф.номер: 2458
Машината е: Macbook Pro 15.4 Retina, 2.3 Core i7, 8GB DDR3, nVidia GT650M 1GB, Apple SSD 250GB

Точен модел: А1398 (Link към everymac)www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.3-15-mid-2012-retina-display-specs.html

Букчето е на 3 седмици закупено от Швейцария. За съжаление не запазих касовата бележка или кутията, защото мислех че машината ще си остане при мен. Очаквах че ще свикна с този бук, но някак си тънкото тяло, липсата на вход за микрофон и това че не мога да сложа втори хард диск вътре ме върнаха обратно към 2011 модела. Той напълно задоволява нуждите ми въпреки че няма retina display (който може би беше единственото нещо, което ме грабна веднага и ме накара да направя бързата покупка без много да мисля).

Машината е, както се вижда от снимките, абсолютно нова, пълен комплект включващ зарядно, преходник за нашите контакти, удължен кабел завършващ с щепсел за Швейцария, книжки, кърпичка и т.н.

Забележка! Клавиатурата е с малко по-различна подредба на препинателните знаци (вижда се на снимките), но разбира се ако софтуерно си настроите да сте на US клавиатура, подредбата си става абсолютно стандартна. Дразнят само знаците по клавишите, но ако сте като мен (да не гледате като пишете), няма да ви прави впечатление.

Macbook-a ще е в София на 28 Септември. Моля при поява на интерес да ми пишете на rafi.hov ет gmail точка com. Обикновенно отговарям веднага. Бих предпочел да се срещна лично с купувача за да огледа добре машината и да няма скрито покрито.
* В секция "Втора употреба" се продават продукти от посетители на уеб сайта, като NovMac не носи никаква отговорност за съдържанието на обявите и коректността на продавача. За да публикувате своята обява е необходимо първо да влезете в профила си.

Подобни обяви

keyboard_arrow_up