Данни за контакт с продавача

  • Тип:  Продавам
  • Категория: 
  • Лице за контакт:  Марин Балтов
  • Телефонен номер:  0878264284
  • Е-мейл адрес:  manbg74@gmail.com
  • Начин на предаване:  Изпращане с куриер, Лично предаване
  • Публикувана на:  8/30/2013, 12:00:00 AM

Продавам iPhone 4S

Реф.номер: 2439
600.00 лв.
Продавам iPhone 4S (16GB/черен и фабрично заключен към GloBul) с отличен външен вид (през цялото време за което е ползван е бил с протектори и в калъф). Към него има пълен комплект - кутия,слушалки (не оригиналните а отделно купени модел за iPhone 5 които са доста по-хубави като звук) , USB кабел и зарядно и книжки както си е фабрично .Освен това има калъф от естествена кожа (xquisit), протектори (Speck - 2 броя матови за дисплея) и приставка за дистанционно управление (L5 Remote) с която със съответната програма (L5 Remote - безплатна от AppStore ) инсталирана на телефона може да се управлява телевизор или аудио уредба примерно. Телефона както аксесоарите към него са в безупречно състояние и функционират отлично. Закупен е от “Germanos” в гр.Пловдив на 12.10.2013 г. (с остатъчна гаранция към момента на пускане на тази обява - около 13 месеца).
Телефона може да бъде видян и изпробван на място в Пловдив. Мога да го изпратя по “Еконт” с наложен платеж и опция “преглед и тест” преди плащането.
Причината за продажбата е закупуване на iPhone 5. Без бртери. Възможен е коментар на цената.
При интерес моля да се свържете с мен на посочените координати.
Цена 600 лв.
* В секция "Втора употреба" се продават продукти от посетители на уеб сайта, като NovMac не носи никаква отговорност за съдържанието на обявите и коректността на продавача. За да публикувате своята обява е необходимо първо да влезете в профила си.

Подобни обяви

keyboard_arrow_up