Невероятно от всеки ъгъл.

Със своя лъскав алуминиев дизайн, подвижен долен панел за бърз и лесен достъп до паметта и вграден захранващ блок, Mac mini е просто невероятно. Както и да го погледнете.

Пълно бойно снаряжение

Mac mini е вече с изцяло нова, 1.4-инчова тънка алуминиева обвивка. Нарича се unibody - "безшевна" обвивка създадена от един солиден блок алуминий. Unibody конструкцията беше първоначално създадена за MacBook Pro лаптопите на Apple. Създадена е от машини с цифрово програмно управление, CNC (computer numerical control) - същите машини се използват в космическата индустрия за изработка на критични компоненти за космически кораби. Това гарантира абсолютна прецизност за всеки един компонент от обвивката на Mac mini. Да не споменаваме и зашеметяващия алуминиев външен вид, с който всяко бюро би се гордяло.

Mac Mini - десктоп компютър от бъдещето

Размер - Възползва се максимално от всеки микрон

Може да забележите че нещо липсва при това Mac mini: захранването. Всъщност, захранването е "вградено". Затова я няма вече "обемистата тухла", и има по-малко кабели за свързване. Което означава, че Mac mini заема дори по-малко място от преди. Подвижен долен панел позволява бърз и лесен ъпгрейд на паметта. А ако веднъж погледнете отвътре ще забележите колко чисто и организиран е Mac mini. С особено внимание до най-малкия детайл. Например въздушните отвори за охлаждане - на практика са невидими. А когато вентилатора работи, едва ще го чувате. Доста учудващо е как толкова много се побира в толкова малко mini.

Много портове. Много възможности.

Сега Mac mini прави още по-лесно свързването с HDTV или цифров дисплей чрез HDMI порт и Mini DisplayPort. Освен това има и вграден слот за SD карта, за да копирате по-лесно снимки или видео от фотоапарат или видео камера. Въпреки че Mac mini е ултракомпактен, няма недостиг на портове. Това значи, че възможностите са неограничени. Когато свързвате периферните си устройства към Mac mini ще забележите че дори задния панел със портове е специално обмислен и проектиран.

Най-енергийноефективния компютър в света.

Това което Mac mini не прави може да се окаже най-доброто му свойство. Не прахосва енергия. Дори когато е в режим на изчакване, Mac mini консумира по-малко от 10 вата - 25% по-малко от предходния модел. Няма друг десктоп компютър който прави това. Mac mini е направен от алуминий който се рециклира.

Какво е Mac Mini с Lion Server?

Точно каквото очаквате - Mac Mini компютър специално разработен да бъде сървър, с предварително инсталиран Lion Server. Вместо SuperDrive има два 500GB 7200-rpm хард диска които предоставят всичкото дисково пространство от което имате нужда.

Mac mini означава бизнес. Малък бизнес.

Mac mini със Lion Server е проектиран да ви помага да комуникирате, сътрудничите, и да споделяте информация. Перфектен за малкия бизнес - магазини, адвокатски кантори, медицински кабинети, класни стаи, дизайн студия и др. Разменяйте файлове още по-сигурно и бързо - между Mac компютри и PC-та. Автоматично правете копия на важни за Вас и Вашия бизнес файлове.

Mac mini Quad-Core i3

mrtr2ze/a - Анонсиран: October 2018

3.6GHz / 8GB / 128GB SSD / Intel UHD Graphics 630

1 760.00 BGN

1 800.00 лв.

1 760.00 лв.

Конфигурирай
Mac mini 6-Core i5

mrtt2ze/a - Анонсиран: October 2018

3.0GHz / 8GB / 256GB SSD / Intel UHD Graphics 630

2 440.00 BGN

2 490.00 лв.

2 440.00 лв.

Конфигурирай
  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!