Apple клавиатури

Многофункционалността, изваяна от алуминий. Представяме ви Apple клавиатури.

Apple Magic Keyboard with numeric keypad клавиатура


Със своята елегантна обвивка от анодизиран алуминий Apple Magic Keyboard with numeric keypad клавиатурата се чувства еднакво добре вкъщи във вашия хол или на вашето работно бюро. Просто я свържете с вашия Mac и започнете да се наслаждавате на ясното, отговарящо усещане от нейните нископрофилни клавиши.

Тази продълговата клавиатура има пълен комплект от клавиши, включително навигационни контроли за документи, квадратна секция с бутони с цифрите, специални функционални бутони за яркост, сила на звука, изваждане на диск, възпроизвеждане/пауза и други.

Оборудвана с един USB-C порта, той ви позволяват лесно да свържете вашата клавиатура към мака и едновременно да се зарежда и да я ползвате. Така не е нужно да чакате докато вградените батерии се заредят.

Системни изисквания

    * macOS 10.12.4 или по-късна версия
    * iOS 10.3 или по-късна версия

Тази клавиатура се предлага в два цвята - бяло и цвят Space Gray, за да пасне иделано на цвета на Вашият мак!Apple Magic Keyboard клавиатура


Също както и своя събрат, Apple Magic Keyboard безжичната клавиатура включва нископрофилна рамка от анодизиран алуминий, която отлично допълва всеки Mac. Тя се свързва, използвайки Bluetooth безжичната технология, давайки ви свободата да работите или да играете от която си поискате точка на стаята.

Елегантна и компактна, тя има нископрофилни клавиши, които носят ясно, отговарящо усещане, както и функционални клавиши за достъп с едно докосване до някои Mac функции. Интелигентното управление на енергията удължава живота на батерията, като автоматично изключва клавиатурата, когато не я използвате и я включва на момента, в който започнете да пишете.

Системни изисквания

    * macOS 10.11 или по-късна версия
    * iOS 9.1 или по-късна версия

Тази клавиатура се предлага само в бял цвят.