iPod Touch

Не казвай просто “Здравей” – усмихни се!

Видео обажданията са изцяло нов ефект на iPod touch. Сега вашите приятели могат да видят какво правите. С тапване върху бутон можете да помахате за “Здравей” докато сте в чужбина, да се консултирате при покупката на нови обувки, да измислите заедно с вашите приятели нови лудории и шеги, и да направите всичко друго което сте изпускали до момента. iPod touch сега предлага много нови забавления!

Пренесете “LOL” в нови измерение

Вече може да видите как вашите приятели се смеят. Или изпратете целувка на някого който е на километри от вас. FaceTime на новият iPod touch прави това възможно! Всичко което трябва да направите е да си направите регистрация използвайки FaceTime. Искате да направите видео обаждане към най-добрият си приятел – само тапнете върху името на вашият приятел. Той получава съобщение за обаждането и като приеме FaceTime стартира. Може да проведете вашият разговор като portrait или landscape – и двата формата се поддържат. Вижте колко много може да се забавлявате с новият iPod touch!

Двете камери правят и двете страни забавни

iPod touch има две вградени камери – една отпред в горната част на дисплея и една на задната част на корпуса. Предната камера е разработена главно за FaceTime – има точната позиция за фокусиране върху вашето лице дори и на ръка разстояние. Винаги ви представя в подходящата светлина, което е много удобно особено когато говорите с по-близък приятел.

Задна камера – виж и сподели

Съквартирантът ви трябва да работи до късно и не е успял да дойде на концерт навреме – можете да споделите емоциите от сцената с него с помощта на обаждане през FaceTime. Когато групата свири любимата песен на ваш приятел, само тапнете и му се обадете. Преди певецът да е изпял и една нота, може да превключите камерата и да предавате от задната камера. Още едно тапване и отново предавате от предната камера. Просто, бързо и забавно.

Насочи и снимай.

Невероятна гледка, вкусна торта, кучето ви изглежда толкова сладко. Ако искате да направите бърза снимка и да я качите във Facebook, iPod touch ви предоставя това удоволствие. Само тапнете на екрана и нагласете. После споделете във Facebook и нека коментарите започнат!

HD видео запис вече и в iPod touch. Готови, и действие.

Тъй като iPod touch е с вградена HD камера, вие сте винаги готови да заснемете точният момент. И сега може да го направите със зашеметяващата камера, която има допълнителен сензор с подсветка на гърба който ви осигурява перфектно качество на видеото и при по-добра светлина и при по-малко светлина. И когато приключите да снимате, можете да промените видеото и да го споделите с приятели само с няколко тапвание върху дисплея. С iPod touch не ви е необходим допълнителен снимачен екип за перфектното видео.

Снимайте каквото желаете. Споделете каквото желаете.

Случвало ли ви се е да пишете имейл, но нещо да не е наред понеже просто нямате думи да опишете това което искате? Тогава просто качете вашето видео директно в YouTube! Или изберете и прикачете видео от Camera Roll към имейл. Качете го във Facebook или блог. Всичко това става с едно тапване! Също така много лесно може да качите на вашето PC или Mac.

Направи видео – гладната звезда си ти!

Следващият път когато предприемете авантюра или невероятно пътуване, не просто разказвайте на вашите приятели за него-покажете им го! В допълнение към HD камерата на задната част на корпуса, iPod touch има VGA камера отпред над дисплея, което ви позволява да се видите докато се снимате. Край на догадките дали сте в кадър. Пригответе се за близък план.

Ретина дисплей в новият iPod touch. Невероятен начин на виждане.

Благодарение на ретина дисплея всичко което виждате и правите на iPod touch изглежда невероятно! Това е така защото резолюцията е толкова висока, че вашето око не може да различи отделните пикселите на дисплея. Картините в игрите, филмите и снимките оживяват. Текстове на книги, уеб страници и имейли са ясни във всякакъв размер.

Зад екрана на iPod touch се крие висока технология. Като разработиха пискели с широчина само 78 микрометра, инженерите на Apple успяха да увеличат четири пъти повече качеството на екрана от това на предишните модели iPod touch. 326-те пиксела във всеки инч карат графиките и текстовете да изглеждат плавни и продължителни във всеки размер. Пригответе се да бъдете “залепени” за екрана.

LED подсветка

Ретина дисплея включва LED подсветка и светлинен сензор, който автоматично наглася яркостта на екрана за най-добро качество на картината и за запазване на батерията по-дълго. Така, че да можете да се фокусирате над по важни неща, като убиването на извънземни.

Елегантен нов дизайн

Безплатни съобщения

Невероятна камера

Научете повече за iPod Touch Обща информация и продукти

iPod touch 32GB

iPod touch 32GB - Space Gray

mkj02hc/a - Анонсиран: July 2015

451.00 BGN

451.00 лв.

iPod touch 32GB - Silver

mkhx2hc/a - Анонсиран: July 2015

451.00 BGN

451.00 лв.

iPod touch 32GB - Gold

mkht2hc/a - Анонсиран: July 2015

451.00 BGN

451.00 лв.

iPod touch 32GB - Blue

mkhv2hc/a - Анонсиран: July 2015

451.00 BGN

451.00 лв.

iPod touch 32GB - Pink

mkhq2hc/a - Анонсиран: July 2015

451.00 BGN

451.00 лв.

iPod touch 128GB - Space Gray

mkwu2hc/a - Анонсиран: July 2015

688.00 BGN

688.00 лв.

iPod touch 128GB - Silver

mkwr2hc/a - Анонсиран: July 2015

688.00 BGN

688.00 лв.

iPod touch 128GB - Gold

mkwm2hc/a - Анонсиран: July 2015

688.00 BGN

688.00 лв.

iPod touch 128GB - Blue

mkwp2hc/a - Анонсиран: July 2015

688.00 BGN

688.00 лв.

iPod touch 128GB - Pink

mkwk2hc/a - Анонсиран: July 2015

688.00 BGN

688.00 лв.

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!