iPod touch

 

iPod touch - Не казвай просто “Здравей” – усмихни се!

Видео обажданията са ефект на iPod touch. Сега вашите приятели могат да видят какво правите. С тапване върху бутон можете да помахате за “Здравей” докато сте в чужбина, да се консултирате при покупката на нови обувки, да измислите заедно с вашите приятели нови лудории и шеги, и да направите всичко друго което сте изпускали до момента. iPod touch сега предлага много нови забавления!

Пренесете “LOL” в нови измерение

Вече може да видите как вашите приятели се смеят. Или изпратете целувка на някого който е на километри от вас. FaceTime на новият iPod touch прави това възможно! Всичко което трябва да направите е да си направите регистрация използвайки FaceTime. Искате да направите видео обаждане към най-добрият си приятел – само тапнете върху името на вашият приятел. Той получава съобщение за обаждането и като приеме FaceTime стартира. Може да проведете вашият разговор като portrait или landscape – и двата формата се поддържат. Вижте колко много може да се забавлявате с новият iPod touch!

Двете камери правят и двете страни забавни

iPod touch има две вградени камери – една отпред в горната част на дисплея и една на задната част на корпуса. Предната камера е разработена главно за FaceTime – има точната позиция за фокусиране върху вашето лице дори и на ръка разстояние. Винаги ви представя в подходящата светлина, което е много удобно особено когато говорите с по-близък приятел.

Задна камера – виж и сподели

Съквартирантът ви трябва да работи до късно и не е успял да дойде на концерт навреме – можете да споделите емоциите от сцената с него с помощта на обаждане през FaceTime. Когато групата свири любимата песен на ваш приятел, само тапнете и му се обадете. Преди певецът да е изпял и една нота, може да превключите камерата и да предавате от задната камера. Още едно тапване и отново предавате от предната камера. Просто, бързо и забавно.

Насочи и снимай.

Невероятна гледка, вкусна торта, кучето ви изглежда толкова сладко. Ако искате да направите бърза снимка и да я качите във Facebook, iPod touch ви предоставя това удоволствие. Само тапнете на екрана и нагласете. После споделете във Facebook и нека коментарите започнат!

HD видео запис вече и в iPod touch. Готови, и действие.

Тъй като iPod touch е с вградена HD камера, вие сте винаги готови да заснемете точният момент. И сега може да го направите със зашеметяващата камера, която има допълнителен сензор с подсветка на гърба който ви осигурява перфектно качество на видеото и при по-добра светлина и при по-малко светлина. И когато приключите да снимате, можете да промените видеото и да го споделите с приятели само с няколко тапвание върху дисплея. С iPod touch не ви е необходим допълнителен снимачен екип за перфектното видео.

Снимайте каквото желаете. Споделете каквото желаете.

Случвало ли ви се е да пишете имейл, но нещо да не е наред понеже просто нямате думи да опишете това което искате? Тогава просто качете вашето видео директно в YouTube! Или изберете и прикачете видео от Camera Roll към имейл. Качете го във Facebook или блог. Всичко това става с едно тапване! Също така много лесно може да качите на вашето PC или Mac.

Направи видео – гладната звезда си ти!

Следващият път когато предприемете авантюра или невероятно пътуване, не просто разказвайте на вашите приятели за него-покажете им го! В допълнение към 8-мегапиксеовата камерата на задната част на корпуса, iPod touch има HD камера отпред над дисплея, което ви позволява да се видите докато се снимате. Край на догадките дали сте в кадър. Пригответе се за близък план.

Ретина дисплей в новият iPod touch. Невероятен начин на виждане.

Благодарение на ретина дисплея всичко което виждате и правите на iPod touch изглежда невероятно! Това е така защото резолюцията е толкова висока, че вашето око не може да различи отделните пикселите на дисплея. Картините в игрите, филмите и снимките оживяват. Текстове на книги, уеб страници и имейли са ясни във всякакъв размер.

Зад екрана на iPod touch се крие висока технология. Като разработиха пискели с широчина само 78 микрометра, инженерите на Apple успяха да увеличат четири пъти повече качеството на екрана от това на предишните модели iPod touch. 326-те пиксела във всеки инч карат графиките и текстовете да изглеждат плавни и продължителни във всеки размер. Пригответе се да бъдете “залепени” за екрана.

LED подсветка

Ретина дисплея включва LED подсветка и светлинен сензор, който автоматично наглася яркостта на екрана за най-добро качество на картината и за запазване на батерията по-дълго. Така, че да можете да се фокусирате над по важни неща, като убиването на извънземни.

keyboard_arrow_up