Изберете своя iPod

Вашият iPod mp3 и video player е навсякъде с Вас! В офиса, в къщи и навсякъде другаде. Изберете точният модел за Вас!

iPod Shuffle iPod shuffle

Новият iPod Shuffle – цветен, с щипка, с бутони, VoiceOver и плейлисти. Основната част е изработена от цяло парче алуминий, полирано до красив блясък по начин по който iPod Shuffle да предава усещане за солидност, лъскавина и издържливост. А различните му цветове го правят перфектен моден аксесоар. Изберете вашият цвят – блестящо сребристо, синьо, зелено, оранжево или розово.

Изберете Вашият iPod shuffle mp3 player от тук

iPod Nano iPod nano

Multi-touch и музика. Невероятния Genius. Вградено FM радио. С Multi-Touch дисплей ще изживеете музиката по нов начин. С "докосване" по дисплея ще пуснете това, което искате да чуете. С “щипване” по Home екрана ще можете да прегледате списъка с песни, албуми, артисти, плейлисти, жанрове или композитори.

Изберете Вашият iPod nano mp3 player от тук

iPod Touch iPod touch

Видео обажданията са изцяло нов ефект на iPod touch. Сега вашите приятели могат да видят какво правите. С "тапване" върху бутон можете да помахате за “Здравей” докато сте в чужбина, да се консултирате при покупката на нови обувки, да измислите заедно с вашите приятели нови лудории и шеги, и да направите всичко друго което сте изпускали до момента. iPod touch сега предлага много нови забавления! Понякога хората го наричат "iTouch", но отново става дума за Apple iPod Touch.

Изберете Вашият iPod touch (mp3 и video player) от тук

Имате въпроси преди да поръчате? Потърсете ни на 02/ 439 09 93 или ни пишете на sales@novmac.com

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!