Начало iPod nano

iPod Nano - Чудеса с едно докосване.

Цветът не е единственото брилиянтно в iPod nano. Multi- touch и музика. Невероятния Genius. Вградено FM радио. Всичко в iPod nano е страхотен хит.

Музика. Усетете ритъма.

Най-добрите хитове. Сега с “докосване”. И “щипване”.
С Multi-Touch дисплей ще изживеете музиката по нов начин. С докосване по дисплея ще пуснете това, което искате да чуете. С “щипване” по Home екрана ще можете да прегледате списъка с песни, албуми, артисти, плейлисти, жанрове или композитори. Можете дори да пренаредите иконите на Home екрана, така че музиката ви е да е организирана по начин, по който на вас ви харесва.

Клипс за песните ви.

С вградения клипс можете да ходите, бягате, карате колело или танцувате на любимите ви песни, закачени за ръкава ви (или чанта, яке, джоб...). Албума или песента, която слушате пасва идеално на екрана.

Слушайте цял ден. И цяла нощ.

Вградената презареждаща се литиево-йонна батерия ви осигурява до 24 часа нон стоп музика. Така, като закачите вашия 8GB или 16GB iPod nano, ще имате възможност дълго да слушате песните си, докато пътувате или тренирате.

Разклатете го.

За да слушате напълно в произволен ред. Разклатете iPod nano и с това ще разместите песните във вашата музикална библиотека. Така лесно ще намерите песен за вашето настроение. Никога не знаете каква ще е следващата песен и винаги ще бъдете приятно изненадани.

Genius. Музикалният майстор на микса.

Вашият личен DJ. Да кажем че слушате песен, която обичате и бихте искали да продължите да слушате този тип песни. Просто кликвате с пръст Genius. Той ще намери други песни, които имат подобно звучене и щ ги организира в плейлиста. За повече комбинации от песни е нужно единствено да да създадете Genius Mixes в iTunes и синхронизирате на вашия iPod nano. След това кликвате на Genius Mixes иконата и преоткривате песни, които не сте слушали от доста време, или ще откриете музика, която сте забравили, че имате.

FM radio.

Качете се на радиовълните на вашият iPod nano. FM радиото ви показва артиста, песента или програмата, която слушате. Просто кликнете по дисплея за да видите радио контролите, изберете радио честотата, която искате да слушате и с кликване я добавете към любимите ви.

Live Pause.

Ако имате нужда от почивка от слушането, не изпускайте минута от радио предаването с Live Pause. Изберете за да паузирате песен или радио предаване, след това кликнете отново за да продължите от там, от където сте спряли да слушате. Можете да превъртате назад до 15 минути или да превъртите напред и достигнете до живото предаване.

Фитнес. Запознайте се с личния ви треньор.

Закачате и тръгвате. И продължавате. И продължавате. Дизайна на iPod nano лесно ви пасва. Той е преносим и удобен за носене, което прави лесни тренировките, разходките и физическата работа. Само с едно докосване контролирате музиката си, така че да останете фокусирани върху това, което правите. Завъртете дисплея за да виждате какво има на него, без значение къде е закачен.

Във форма с всяка крачка.

iPod nano играе ролята на крачкомер, с което се превръща в идеален партньор за тренировки. Пази информация за броя на стъпките ви и помага да изпълните фитнес упражненията си. Можете да зададете дневен режим и цели и да проверявате прогреса си, като прикачвате информацията на Nike+ уеб сайта. С Nike + iPod Sport Kit (предлагат се отделно), iPod nano ви поддържа мотивирани от загрявката до почивката след тренировка. Вземете си чифт маратонки Nike+ и си закачете iPod nano. Ще виждате изминатото разстояние и чувате любимите си песни. Във фитнеса свържете iPod nano към Nike + iPod съвместим кардио уред и ще имате запис на скоростта, времето и разстоянието, което сте изминали.

iTunes. Всичко от което се нуждаете за да се забавлявате.

iTunes е най-добрия начин да напълните вашият iPod nano с най-новата музика, подкасти, аудиокниги и други. Освен това е и най-добрия начин за организиране на непрекъснато нарастващата ви дигитална медия колекция на вашият Мас или PC. Всичко което закупите от iTunes или запишете от диск, се показва във iTunes библиотеката. Можете да си организирате собствени плейлисти, да избирате Genius миксове, както и да синхоринизирате всичко това на вашия iPod nano. Можеш да изтеглиш iTunes безплатно.

Вградена достъпност.

iPod nano идва с опции, които да помогнат на хората с увреждания също да се наслаждават на музика, аудиокниги и други.

VoiceOver

iPod nano представя VoiceOver, първият екранен четец базиран на жестове. Докоснете екрана за да чуете описанието на песента под пръстите ви, след това двоен клик, “провлачвате” или “чукнете” за да изберете следващата функция на вашия iPod nano. Използвйте опционалните Apple Earphones с дистанционно управление и микрофон, за да контролирате музиката си, без да е необходимо да гледате екрана. VoiceOver ви казва името на песните или артиста. И говори 29 езика.

Черно на бяло.

Ако предпочитате по-висок контраст iPod nano ви дава възможност да промените дисплея до черно-бял.

 

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!