Начало Apple iPod Shuffle player

Качете малко музика и сте готови за музикални приключения.

iPod shuffle е изключително удобен за носене плеър, невероятно лесен за употреба и удивително малък по размери – незаменим във фитнес залата, по време на сутрешния крос или на път.
 

Лъскав, полиран алуминий. Пет брилянтни цвята.

Основната част е изработена от цяло парче алуминий, полирано до красив блясък по начин по който iPod Shuffle да предава усещане за солидност, лъскавина и издръжливост. А различните му цветове го правят перфектен моден аксесоар– блестящо сребристо, синьо, зелено, оранжево или розово.

Стотици песни за слушане.

Любимата ви песен ще е винаги с вас. Заедно с 15 часа живот на батерията, получавате и 2GB място за съхранение на стотици песни. Това е доста място за песните, които слушате по време на тренировка, или докато пътувате с градският транспорт.

С Вас навсякъде.

iPod Shuffle е не просто преносим. Той е удобен за носене. Защипете го с щипката на вашето яке, риза, тренировъчен екип, раница и той остава стабилно на мястото си, без значение дали бягате по задачи или по фитнес пътечката.

Контролирате музиката си само с един клик.

Завърна се – големият, кликващ се контролен кръг на iPod Shuffle. Сега той е 18% по-голям от предходният модел, така че бутоните са още по-лесни за виждане и използване. Натиснете централният бутон за Старт и Пауза. Натиснете външните бутони за да превъртите напред или назад, или за да настроите нивото на звука. Клик, клик, клик. Музиката във вашите пръсти.

По вашият начин.

Може би сте спонтанен тип, или може би предпочитате реда. Просто чукнете Shuffle и изберете начина на подреждане на песните ви. Клик наляво и ще слушате песните си в освежаващо произволен ред. Клик в средата и песните ви ще се изреждат по определеният от вас начин. Клик надясно и ще изключите функцията Shuffle.

VoiceOver. Казва ти това, което искаш да чуеш.

Дайте глас на песните ви. Да кажем че слушате песен и искате да знаете нейното име или артиста, който я изпълнява. Просто изберете новият Voice over бутон, който се намира най-отгоре на вашият iPod Shuffle и ще разберете. С Voice Over можете дори да разберете името на плейлистата и да превключвате между различните плейлисти. Ако батерията ви се нуждае от презареждане – Voice Over ще ви информира и за това.

Говори на Вашият език

Френска любовна песен, испанско болеро, италианска кантата. Във вашата музикална библиотека има песни от цял свят. Ето защо Voice over говори на 25 езика, така че да ви каже имената на песните и артиста, който ги изпълнява, на националният им език, или на език, който вие изберете.

Плейлисти. Перфектният микс за всяко настроение.

С iTunes на вашия Mac или PC e лесно да зареждате своя iPod shuffle. Просто избирате плейлиста, аудиокнига, подкаст или други аудиофайлове, след което синхронизирате.

Когато една плейлиста не е достатъчна.

Най-вероятно съхранявате няколко плейлисти в iTunes на вашият компютър. Една за тренировки, една докато пътувате, една просто за отпускане. Синхронизирайте всички тези плейлисти на вашия iPod Shuffle и ще можете да си направите перфектен микс от песни за всяко настроение. Voice Over ще ви каже името на всяка плейлиста, така че е лесно да намерите точно тази, която търсите.

Genius идва с iPod Shuffle

Има и друг начин да получите добър микс от музика на iPod Shuffle: нека Genius свърши работата. Активирайте Genius на вашия компютър и автоматично ще намери песни, които имат сходно звучене. След това се генерира Genius микс, който лесно синхронизирате на вашия iPod Shuffle. Перфектният начин да преоткриете песните, които не сте слушали от доста време.

 

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!