iMac e още по-мощен . Сега работи със скорост до 3.5GHz.

Трудно е да се повярва, че притежаващия всичко необходимо iMac, сега може още повече. По-мощни Intel Quad-Core процесори. Повече стандартна памет. Всичко това съчетано с Mac OS X Mavericks, представя дефиницията за концепция “всичко в едно“. iMac - удивителна производителност побрана в очарователно малко пространство.

 

 • Поразителен дизайн, а това дори не е най-добрата му страна.

Погледнат от всяка гледна точка, iMac е просто впечатляващ.  Той притежава удивително стилен профил, но много малко са нещата, които могат да се сравнят с удоволствието да се седи пред широкия екран с рамка от анодизиран алуминий. Със своя удивителен дизайн, iMac мигновенно превръща разхвърляното работно място в подиум разкриващ индивидуалност и стил.

 

 • Производителност на пиедестал

iMac дефинира нови стандарти представяйки  за елегантност съчетана с максимална производителност. Концепция “Всичко в едно” предоставя уникалната комбинация от мощ прикрита от зашемятяващ дизайн. Рамка от анодизиран алуминий и стъклен панел допринасят за поразителната визия на iMac. Широкоекранни 21.5 и 27-инчови дисплеи карат Вашите снимки и филми да оживяват благодарение на богатите си цветове. Употребата на подлежащи на рециклиране стъкло и алуминий превръща iMac в приятел на природата и всеки загрижен за нейното бъдеще.

 

 •  Нищо периферно

Невероятно тънката Apple клавиатура перфектно допълва iMac.  Рамка от анодизиран алуминий и нископрофилни клавиши допринасят за визия хармонираща с iMac. Специални функционални клавиши позволяват стартиране с едно докосване на някои Mac функции, а четири USB 3.0 порта осигуряват високоскоростна връзка с вашия iPod, iPhone, Magic Mouse, цифров фотоапарат и други устройства.

 

 • Отличаващи детайли

Вниманието към детайлите е отличителна характеристика на iMac. Създаден от един единствен лист алуминий,  iMac e  лишен от наличието на сглобки и винтчета, и е превърнат в произведение на изкуството. Вградени FaceTime HD камера и микрофон са интегрирани така прецизно, че едва забелязвате, че дори няма да ги забележите, до момента, в който имате нужда от тях за видео чат.

 

 • Wide-eyed wonder.

Снимки, филми, игри, видео и приложения с невероятни цветове. Всичко, което виждате на 21.5 или 27 – инчовите дисплеи на iMac ще бъде удивително. Екран с LED дисплей Ви предоставя живи цветове и спиращо дъха преживяване.

 

 • Мощен процесор

Най-новите Intel Quad-Core процесори работят на честоти до 3.5GHz, изработени са по нов 45-нанометров технологичен процес и разполагат с 6МВ споделена L3 кеш памет. Превод: iMac Ви предоставя възможността да работите по-бързо и по-ефективно от когато и да било преди.

 

 • Невероятни изображения

Използвайки новите графични стандарти на NVIDIA, iMac предоставя реалистични изображения и плавно видео възпроизвеждане. Новата NVIDIA с до 2GB видео памет позволява да бъдат достигнати зашеметяващи нива на реализъм на игри, триизмерни графики, снимки с висока резолюция и high-definition видео материали.

 

 • Огромно дисково пространство

Стандартно iMac e окомплектован с до 32GB, 1600MHz DDR3 SDRAM за да бъде едновременната употреба на множество приложения удоволствие. Serial ATA твърд диск с обем 1TB,  позволява съхранението на множество снимки, видео и музика. За бъдат преодолени всички ограничения, iMac може да притежава флаш диск с обем до 1TB , с възможност да съхрани всичко за което се сетите и имате желание да запазите.

Изберете своя iMac компютър.

 • Винаги добра цена!
 • Отстъпка за лоялни клиенти!
 • 1 година международна гаранция
 • Безплатна инсталация на софтуер
 • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
 • Наличност за най-търсените продукти
 • Бърза доставка за поръчковите модели
 • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!