Начало iPod classic

С капацитет от 120GB можете да носите вашата мултимедийна библиотека навсякъде с вас.

Срещнете се с музикален гений.
Представете си, че слушате песен, която наистина харесвате и искате да чуете и  други парчета в същия дух. С няколко кликвания, новата Genius функция намира песните от вашата музикална библиотека, които си пасват и прави Genius плейлист за вас. Можете да слушате вашия плейлист веднага, да го запазите за по-късно или дори да го актуализирате. Разчитайте на Genius да създаде микс, за който вие самите не бихте си и помислили.

Всичко. Абсолютно всичко.
iPod classic ви дава на разположение капацитет за съхранение от 120GB, достатъчен за до 30,000 песни, 150 часа видео, 25,000 снимки или комбинация от всички. Получавате също така и 36 часа живот на батерията, което ви дава възможност да се забавлявате чак до сутринта.

Кликнете и се наслаждавайте.
Намирането на точно това, което искате да чуете или да видите, е лесно. Използвайте контролното колело, за да разглеждате вашата музика по обложка на албума чрез Cover Flow или да браузвате вашите песни и видео клипове по плейлист, изпълнител, албум, жанр и др. Можете също така и да търсите за определени заглавия или изпълнители. Искате да внесете малко разнообразие? Използвайте функцията за разбъркване на песните, която ще ви предостави различно преживяване всеки път.
 
Не пренебрегвайте никоя песен.
С капацитет от 120GB iPod classic ви дава възможността винаги да носите със себе си цялата си музикална и филмова колекция. Пренесете я от хола в градината. Или я вземете на път и никога не слушайте една и съща песен два пъти.
 
Гледайте видео.
Прекрасният 2.5 инчов екран кара картината да оживее. Закупете телевизионни предавания и свалете подкасти от iTunes Store, след което ги синхронизирайте с вашия iPod classic, за да ги гледате където и да било, когато и да било.

Играйте игри на вашия iPod.
Имате достъп до дълги часове игри. iPod classic идва с три игри — Vortex, iQuiz и Klondike — а можете и да закупите игри като Monopoly от iTunes Store. Всички игри за iPod са създадени специално за интерфейса на iPod.
Споделете вашите снимки.

iPod classic използва iTunes, за да синхронизира снимките, които имате в iPhoto на Mac, или Adobe Photoshop Elements и Adobe Photoshop Album на PC. Разглеждайте слайдшоута от снимки, допълнени с музика и преходи на вашия iPod classic или ги възпроизведете на телевизор, използвайки опционалния Apple компонентен или композитен AV кабел.

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!