Начало Airport Extreme

Ако има две неща, които потребителите на безжична мрежа изискват, това са високата скорост и големият обхват. AirPort Extreme базовата станция се справя и на двата фронта и предлага супербърз безжичен мрежов достъп в рамките на цялата къща, офис или класна стая.

Удивително представяне.
Основана на IEEE 802.11n draft спецификацията, AirPort Extreme включва три антени и използва технология с няколко входа и изхода (MIMO), за да предава няколко потока от данни едновременно. Резултатът? AirPort Extreme предлага скорости на трансфер на данни до пет пъти по-високи в сравнение с тези на предишното поколение безжични мрежи 802.11g, постигайки същевременно два пъти по-голям обхват.

А благодарение на неговата поддръжка за безжични честоти от 2.4GHz и 5GHz, AirPort Extreme намалява риска от смущения, предизвикани от уредите и безжичните телефони, които използват честотата от 2.4GHz.

Представете си възможностите.
До 50 човека могат да споделят една и съща интернет връзка, да си разменят файлове с интегрираната в Mac OS X или Windows възможност за споделяне на файлове, да имат достъп до локални или далечни файлови сървъри, да елиминират конкуренцията в multiplayer игрите — всичко, което може обокновеният мрежови потребител, допълнено с някои неща, като безжично съхранение и печатане, които определено не са типични.

Съвместим с 802.11a/b/g.
Повечето Mac системи, продаващи се в момента, поддържат следващото поколение 802.11n технология в AirPort Extreme базовата станция4. AirPort Extreme е съвместим с Mac компютри, PC-та и безжични устройства като iPhone и iPod touch, които използват 802.11a, b или g технологиите. AirPort Extreme е Wi-Fi сертифициран за 802.11n draft 2.0, така че можете да бъдете сигурни, че работи с други 802.11n draft 2.0 сертифицирани продукти.

 
 Възможности

    * Споделяне на хард диск
    * Безжично печатане
    * 802.11n
    * Сигурност
    * Съвместимост
    * AirPort Utility
 

  • Винаги добра цена!
  • Отстъпка за лоялни клиенти!
  • 1 година международна гаранция
  • Безплатна инсталация на софтуер
  • Безплатни консултации и телефонна поддръжка
  • Наличност за най-търсените продукти
  • Бърза доставка за поръчковите модели
  • Всички цени са с включен ДДС

Искате да купите?

Използвайте нашия Онлайн магазин! Удобен и лесен начин да изберете и поръчате Mac онлайн на добра цена. Можете да закупите Вашия Mac и в нашия офис.

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане!